Prijam za umirovljenike – bivše djelatnike Karlovačke županije:

0
130

Ako ste nekad trebali nešto u uredima Županije, a niste imali dogovoreno, dalje od Branka niste stigli. Branko Blagović više od 20 godina bio je portir u sjedištu Karlovačke županije, na adresi Ambroza Vraniczanya 2. Danas je umirovljenik i s veseljem je, kaže, prihvatio poziv županice na blagdansko druženje za umirovljenike.

Rad u Županiji ostao mi je u lijepom sjećanju. Nisam nikad imao problema. Mnogi su ljudi dolazili, htjeli doći do župana, pa sam ih upućivao što trebaju napraviti. Baš je lijepo od županice što nas je pozvala“, rekao je Blagović.

U Uredu županice prvi je put organizirano blagdansko druženje za umirovljenike Karlovačke županije. Županica Martina Furdek Hajdin svima je poželjela dobre mirovine te im čestitala Božić i Novu godinu.

Živimo stalno u nekim kriznim vremenima, ali ja se nadam da su vam sjećanja na rad u županiji lijepa i ugodna. Želim vam puno zdravlja, sreće i uspjeha, i da imate dobre ljude oko vas“, poručila je županica Furdek Hajdin.

Okupljene je pozdravio i današnji predsjednik Županijske skupštine, a nekadašnji župan u dva mandata – Vlado Jelkovac.

Vi ste stvarali temelje Županije, vi ste svoj život i radni vijek posvetili Karlovačkoj županiji i na tome vam hvala. Želim da primite još mnogo mirovina“, rekao je Jelkovac.

Dugogodišnja tajnica Županijske skupštine Marica Katić zahvalila je u ime sviju.

Pamtim samo sretne dane. Ali, svi su uglavnom i bili sretni, čak i u one ratne dane, bili smo jedinstveni i uvijek smo dobro funkcionirali“, rekla je Katić.

Uz mnogo emocija i uz prigodne darove, na druženju za umirovljenike donesen je važan zaključak: ovo jest prvi put, ali sigurno ne i posljednji. Prijam za umirovljenike postat će tradicija Ureda županice.

Izvor; https://www.kazup.hr/index.php/aktualno/prijam-za-umirovljenike-bivse-djelatnike-karlovacke-zupanije-hvala-zupanici-sto-nas-je-pozvala