24 C
Zagreb
Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024
spot_img

Video priča: Veliki uspjesi malih članova kickboxing kluba Ivanić-Grad

Sada već možemo reći davne 1998 godine u Ivanić-Gradu je osnovan kickboxing klub, od tada napornim radom i trudom članovi postižu zavidne rezultate. Preko 20 godina uspješnog rada iznjedrilo je mnoštvo uspješnih sportaša. Mladom nadom ZŽ za 2022 godinu proglašen je Patrik Presečan.

Davne 1998. godine, u Ivanić-Gradu osnovan je kickboxing klub. Sve od tada, napornim radom i trudom članovi
postižu zavidne rezultate.

Ivica Spevec, predsjednik i trener kickboxing kluba
Ivanić-Grad, otkrio nam je da trenutno broje 70 članova u 5 grupa. Najmlađi član ima četiri godine, a najstariji 40. Preko 20 godina uspješnog rada iznjedrilo je mnoštvo uspješnih sportaša. Osvajali su svjetske i europske medalje, a mnogo ih je već i odselilo van Hrvatske. Trenira se svakim radnim danom, a vikendi se provode uglavnom na natjecanjima.

Mladom nadom Zagrebačke županije za 2022. godinu proglašen je Patrik Presečan, koji je također sudjelovao na svjetskom prvenstvu. To je mladom Patriku četvrto priznanje za redom. Rekao nam je da se ovime bavi već desetak godina.

 ostatak članova kickboxing kluba Ivanić-Grad uspješan je na nizu natjecanja. Barbara Bunjevac, još jedna nagrađivana mlada nada kickboxinga, također trenira već deset godina. Trostruka je ona državna prvakinja u tri kickboxing discipline, a osvojila je i drugo mjesto na svjetskom kadetskom prvenstvu u Italiji. Napominje da je sport grub, pa tako nije za svakoga. Isto tako, onaj tko se u njemu pronađe, obogatit će si život neprocjenjivom vještinom.

Svatko tko želi trenirati, bilo to rekreativno, natjecateljski ili za samoobranu, dobrodošao je u klub. Treninzi se održavaju svaki dan u sportskoj dvorani Žeravinec između 19 i 22 sata. Djeluju četiri različite skupine: ona za djecu od četiri do sedam godina, zatim ona za djecu od 7 do 14 godina, te jedna za starije, koja se dijeli na žene i na muškarce.

Povezane objave

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Posljednje objave