20.1 C
Zagreb
Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
spot_img

8. Izložba inovacija I³G u Ivanić-Gradu 24. i 25. svibnja 2023.

Elektronički i računalni klub u suradnji s partnerima organizira osmu Izložbu inovacija I³G Ivanić-Grad koja će se održati 24. i 25. svibnja 2023. godine u prostoru hotela Sport u Ivanić-Gradu.

Na nacionalnoj izložbi inovacija mladih u Ivanić-Gradu i ove će godine biti predstavljeni ideje, projekti, inovacije te završni radovi učenika iz srednjih strukovnih škola i studenata tehničkih i drugih fakulteta iz gotovo cijele Hrvatske, a sudjelovat će i učenici nekoliko osnovnih škola iz Zagrebačke županije.

Predstavit će se i već afirmirani poduzetnici i inovatori, a u okviru izložbe održat će se zanimljiv popratni program s radionicama iz područja znanosti, inovacija i tehničke kulture za mlade svih uzrasta.

Međunarodno nagrađene inovacije CONNEKT – World’s First Smart Modular Plug’n’play System i SMART PLANK MAT, Prijenosna mini konzola, Kapacitivna elektroda za beskontaktno mjerenje bioelektričkih signala, Pneumatska robotska ruka upravljana PLC-om, Sustav za izvlačenje sondi, Reciklirana aluminijska legura u automobilskoj industriji, Mobilna maketa električne instalacije na otočnom FN sustavu, Robotsko vozilo, Crypt chat, Izrada robota s navođenjem putem mobilnog uređaja ili kontrolni uređaj za pametni vrt mali su dio inovacija učenika i studenata koje će biti predstavljene na ovogodišnjoj izložbi.

Izvor: https://www.tzig.hr/novosti/8.-izlo%C5%BEba-inovacija-i%C2%B3g-u-ivani%C4%87-gradu-24.-i-25.-svibnja-2023.

Povezane objave

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Posljednje objave