18 C
Zagreb
Utorak, 21 svibnja, 2024
spot_img

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA “SVIJET U BOJAMA” – 18.10.

Turistička zajednica područja Kupa organizirala je drugu godinu “Cvijet na Kupi”, natječaj koji se provodi s ciljem očuvanja i uređenja okoliša te poboljšanja uvjeta boravka turista u ovom području. Članovi Povjerenstva za ocjenjivanje prijava ove godine su zaprimili ukupno 13 prijava, te je odabrana najljepša okućnica i balkon privatne kuće ili zgrade. Za sve nagrađene osigurane su nagrade, a detaljnije o nagrađenima ćemo objaviti na službenoj stranici TZP Kupa te društvenim mrežama.

Predstavljanje rezultata natječaja i dodjela nagrada održat će se u srijedu 18.10. u 19:00 sati u Ozlju, u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Ozalj (Kolodvorska 1/A, kod Gradske knjižnice).

Odmah nakon toga, na istom mjestu organizirano je svečano otvaranje izložbe fotografije, radova polaznika Foto radionice “Svijet u bojama”, koju smo organizirali u suradnji sa Foto Hrvatska, uz potporu Hrvatske turističke zajednice. Izložba fotografija će u Pučkom otvorenom učilištu biti postavljena do kraja sljedećeg tjedna.

Na kraju, podsjećamo kako organiziramo u Ozlju 26.10., Lasinji 16.11. i Draganiću 23.11. edukacije kreirane za potrebe poticanja novih i unapređenja kompetencija postojećih poduzetnika u turizmu (s naglaskom na one koji razmišljaju o pokretanju privatnog smještaja). Vodi ih renomirani predavač Željko Trezner. Radionice su besplatne, traju 2 sata a prijave su na info@tzp-kupa.hr.

Pratite najave aktivnosti na IG/FB Visit Kupa.

Povezane objave

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Posljednje objave