20.1 C
Zagreb
Utorak, 28 svibnja, 2024
spot_img

ŽUPAN MARUŠIĆ PRVI ŽUPAN BBŽ KOJI JE OBIŠAO ŽUPANIJSKU USTANOVU LJEKARNU BJELOVAR

-Ovo je jako lijepo što ste uradili, ja sam ugodno iznenađen i zaista sve pohvale – kazao je župan Marko Marušić obilazeći novouređeni prostor Ljekarne Bjelovar, zdravstvene ustanove čiji je osnivač Bjelovarsko-bilogorska županija. Ustanova je u 2022. i 2023. u uređenje i opremanje već postojećih i onih dosad nekorištenih prostora te u nabavku potrebne računalne opreme i edukaciju ljudi uložila nešto više od 106 tisuća eura.

-Jako smo zadovoljni time što smo sve učinili u prošloj i ovoj godini na uređenju prostora i poboljšanju uvjeta rada, a posebno time što smo podmladili kadar. Ljekarna Bjelovar danas zapošljava 33 djelatnika od kojih je 13 magistara farmacije – istaknula je ravnateljica Katarina Fehir Šola upoznajući župana sa stanjem i planovima koje ustanova ima za budući rad. Izražavajući dobrodošlicu županu i njegovim suradnicima ravnateljica je posebno naglasila da je ovo prvi put da župan posjećuje ovu ustanovu.

-Unatoč tome što nam je Županija osnivač, nikada ni jedan župan prije vas nije našao za shodno da posjeti našu ustanovu. Drago mi je da ste vi prvi koji nas je došao posjetiti i na tome smo vam zahvalni – istaknula je ravnateljica izražavajući zadovoljstvo posjetom ali i daljnjom suradnjom za koju se kroz razgovor pokazalo da itekako ima smisla i prostora.

Zahvalivši na toploj dobrodošlici župan je još jednom potvrdio zainteresiranost Županije za suradnju s ustanovom te najavio njenu skorašnju konkretizaciju.

Izvor:https://bbz.hr/vijesti/%C5%BEupan-marko-maru%C5%A1i%C4%87-prvi-%C5%BEupan-koji-je-obi%C5%A1ao-%C5%BEupanijsku-ustanovu-ljekarnu-bjelovar

Povezane objave

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Posljednje objave