17.8 C
Zagreb
Utorak, 28 svibnja, 2024
spot_img

KONCERT: Finale HGF-a 04.11.2023. / 21:00 h / 𝐔𝐩𝐚𝐝 𝐟𝐫𝐞𝐞KONCERT: Finale HGF-a 27

KONCERT: Finale HGF-a 27; Diskonaut / Soba 9 / Elemental

27. HGF-a, vodi vas u točno u san svakog pivopije. 
𝐓𝐯𝐨𝐫𝐧𝐢𝐜𝐚 – 𝐍𝐨𝐯𝐚 𝐑𝐮𝐧𝐝𝐚, 𝐙𝐚𝐛𝐨𝐤 / subota 04.11.2023. / 21:00 h / 𝐔𝐩𝐚𝐝 𝐟𝐫𝐞𝐞


𝐃𝐈𝐒𝐊𝐎𝐍𝐀𝐔𝐓
Diskonaut je zabočko-zagrebački bend koji svira autorsku glazbu na hrvatskom jeziku. Nastali smo prije godinu dana i par mjeseci, a žanr bi se najbolje mogao opisati kao kombinacija diska, funka i psych-rocka s pop orijentacijom. Pjesme su često energične, plesne, sa ‘hook’astim refrenima i varijacijama na klasičnu pop formom. Bend trenutno radi na prvom albumu a prvi single zvan ‘Propušten Poziv’ izbacili smo prije mjesec dana.

FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083001473845

𝐒𝐎𝐁𝐀 𝟗
Soba 9 nije samo bend, nego pravo mjesto – za druženje, skladanje i produkciju glazbe, zabavu. Najprije s osebujnim gitaristom kojem je trebao netko za svirku, a tu onda ulazi basist koji tek treba naučiti svirati. Zatim dolazi Vokalistica (s velikim „V“), usto i violinistica te jedina glazbeno obrazovana, ukratko – osoba koja je cijeli život u glazbi i s glazbom. Pukom srećom u njihov život ulazi i bubnjar kojeg nisu nikako očekivali

FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100091735307364

***𝐄𝐋𝐄𝐌𝐄𝐍𝐓𝐀𝐋***
Elemental nije potrebnu puno predstavljati, tko zna zna, ali evo ukratko;
Elemental je bend čija se glazbena baza nalazi u rap glazbi, no teško bi ga bilo svesti samo na jedan glazbeni žanr. U njihovoj šarolikoj glazbenoj viziji mogu se naći tragovi različitih stilova što njihov izričaj čini jedinstvenim i originalnim. Specifičnost ovog benda su britki tekstovi i zanimljive instrumentalne podloge koji zajedno čine autentičan zvuk Elementala. Elemental nikad nije bio bend koji je svoju glazbu smatrao proizvodom, već umjetničkim izričajem, a njihov iskren i nepatvoren stav prepoznaje publika u cijeloj regiji.

FB: https://www.facebook.com/elemental.hr

Povezane objave

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Posljednje objave