24 C
Zagreb
Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024
spot_img

Općina Draganić dobila vježbalište na otvorenome

U općini Draganić, u neposrednoj blizini Društveno vatrogasnog doma DVD-a Draganić,  otvoreno je danas  prvo vježbalište na otvorenom, projekt sufinanciran sredstvima Hrvatske Lutrije, Karlovačke županije te Općine Draganić.

Projekt opremanja vježbališta na otvorenome pokrenula je Hrvatska Lutrija povodom 50 godina rada te raspisivanjem Natječaja za dodjelu sredstava jedinicama lokalne samouprave, a u suradnji sa zainteresiranim općinama.

Ovo je prvo vježbalište na otvorenome u našoj općini, a veseli me što su moji mještani ovime dobili novu priliku za zajednička druženja” – istaknula je načelnica općine Draganić Anica Domladovac prilikom službenog otvorenja.

Karlovačka županija je kroz svoj Javni poziv za prijavu projekata za sufinanciranje temeljem Programa unapređenja turizma Karlovačke županije u 2023. godini sufinancirala projekt s  2.000,00 eura. 

“Vjerujem da će ovo vježbalište potaknuti i zajedništvo među ljudima, kao mjesto susreta i druženja različitih dobnih skupina. Zdravlje je najveće bogatstvo, a toga se najčešće sjetimo onda kada je ono narušeno. ” – kazala je županica Martina Furdek Hajdin.

Otvorenju vježbališta nazočili su brojni mještani općine Draganić, a čemu koja sprava služi i kako se koristi, demonstrirali su igrači NK Draganića.

Izvor tekst i fotografije: Karlovačka županija

https://www.kazup.hr/index.php/aktualno/u-draganicu-otvoreno-vjezbaliste-na-otvorenome

Povezane objave

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Posljednje objave