19.5 C
Zagreb
Utorak, 28 svibnja, 2024
spot_img

Uz županijska i nacionalna sredstva uređena nova kuhinja u OŠ Ivan Goran Kovačić Duga Resa

Više od 300 tisuća eura izdvojeno za novu kuhinju u Osnovnoj školi Ivan Goran Kovačić u Dugoj Resi. Priprema toplih obroka za sve učenike kako matične, tako i područnih škola, više neće biti problem, istaknuto je na današnjoj školskoj priredbi povodom otvorenja nove kuhinje. Vrpcu je prerezala zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar i kazala: “Cilj Karlovačke županije je stvarati poticajno radno okruženje, kako bi djeca imala nesmetan rast i razvoj te postizala vrhunske rezultate. Nije bitan samo standard škole već je važna i kvalitetna prehrana. Na ovom području još samo nedostaje trodjelna školska sportska dvorana, a njezin projekt je spreman i čeka raspoloživ natječaj.

Ravnateljica Marina Brozović zahvalila je županiji na potpori i pomoći u ovako važnom projektu za školu, koju danas pohađa 380 učenika, a imaju čak 41 izvannastavnu aktivnost. 

Uz pomoć Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU i Karlovačke županije, još jedan projekt uspješno je realiziran. Kada se realizira projekt dogadnje nove kuhinje i u OŠ Generalski Stol,  sve osnovne škole čiji je osnivač Karlovačka županija imat će kvalitetnu kuhinju u kojoj će se pripremati topli, zdravi i kvalitetni obroci za učenike. Zahvaljujući Ministarstvu znanosti i obrazovanja, učenici imaju besplatne obroke u školama.

Kako bi proslavili realizaciju značajnog projekta za školu, učenici i učitelji pripremili su zabavan program za sve prisutne. 

Izvor tekst i fotografije: Karlovačka županija

https://www.kazup.hr/index.php/aktualno/uz-zupanijska-i-nacionalna-sredstva-uredena-nova-kuhinja-u-os-ivan-goran-koba

Povezane objave

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Posljednje objave