Iz Vrbovca nitko neće otići gladan
Festival tradicionalne hrane “Kaj su jeli naši stari” autentičan je događaj koji svake godine oživljava bogatu gastronomsku baštinu vrbovečkog kraja. Ove godine, festival će se održati od 23. do 25. kolovoza, a posjetiteljima nudi jedinstvenu priliku da kušaju jela pripremljena prema tradicionalnim receptima, koristeći isključivo namirnice s lokalnih OPG-ova. Naglasak je na održivosti i podršci domaćim proizvođačima, a u središtu pažnje ovogodišnjeg izdanja su špek i kobase, dok je kraljica festivala nezaobilazna Vrbovečka pera, zaštićena EU znakom zajamčeno tradicionalnog specijaliteta.
lINK NA PROGRAM:https://kajsujelinasistari.hr/wp-content/uploads/2024/08/Program-jela-web.pdf
BIŠE NA: https://kajsujelinasistari.hr/o-kaj-su-jeli-nasi-stari/
IZVOR TEKSTA I FOTOGRAFIAJA: https://kajsujelinasistari.hr/o-kaj-su-jeli-nasi-stari/